Az egyik kedvenc ételem. Az év bármely szakában az asztalra kerülhet. Mi nyáron szabad tűzön, bográcsban készítjük, ettől még ízletesebb. Egy halászlé akkor a legfinomabb, ha minél többféle halból készül. A másik nagyon fontos dolog a halászlé készítés során, az alaplé. Ez adja meg a leves ízét és sűrűségét.
[Tovább olvasom…]
Rozmaringos-hagymás csirkecomb
Természetes dolog, hogy ilyenkor nyáron mindenki a könnyű ételeket részesíti előnyben. Fontos szempont az is, hogy mennyire lehet gyorsan és egyszerűen elkészíteni a vacsorát. A sült csirkecombbal nem kell sokat „vacakolni”, mégis némi rafinériával, igazán különleges étel készülhet belőle.
[Tovább olvasom…]
Sonkás-gombás rántotta, a reggeli energiabomba
Ahogy azt már korábban is említettem a tartalmas reggeli nagyon fontos. Ne indulj korgó gyomorral dolgozni vagy suliba, hidd el az agyad sem fog megfelelően működni, hiszen mindaddig, míg nem eszel valamit, a gondolatid nagy részét az fogja kitölteni, hogy mikor ehetsz végre. Ilyenkor szokott az történni, hogy már annyira éhes vagy, össze-vissza fogsz enni mindenféle magas szénhidrát tartalmú kalóriabombát.
Legutóbbi hozzászólások