Étteremvezetők figyelem!
Biztos vagy benne, hogy nem működhetne jobban az éttermed? Itt egy étterem gyorsteszt, csak 1 perc. Nézd meg hány állítás igaz az éttermedre az alábbiak közül:
- Kevés a vendég, kevés a visszatérő vendég vagy kevés a rendelés?
- Sokáig gondolkodik a vendég az étlap felett?
- Amikor ott vagy az étteremben magasabb a bevétel, mint amikor nem vagy ott?
- A konyhába véletlenül sem mernéd beengedni a vendéget?
- Nem vagy biztos pincéreid rátermettségében, felkészültségében?
- Nem tudod, milyen ételekkel bővítsd étlapod, hogy jobban szeressék éttermed a vendégek?
Ha egy is igaz éttermedre a fentiek közül, akkor érdemes tovább olvasnod.
Előfordul, hogy ha nagyon benne vagy abban amit csinálsz, nem vagy nehezebben veszed észre a hibákat. Hiába vagy profi a gasztronómia területén, ha nem tudod eladni a termékedet, szolgáltatásodat.
Próbára mered tenni éttermed? Kíváncsi vagy, hogy mit gondol éttermedről egy kívülálló vendég, aki sok étteremben megfordult, ráadásul a gasztronómiában és a marketingben is jártas?
Megoldás: étterem audit Gasztrozseni módra.
Miből áll az étterem audit: egy vagy akár többszöri tesztelés során felmérem üzleted jelenlegi helyzetet, és a hiányosságokat. Egy komplex módszertan, és többféle nézőpont alapján kiértékelem az éttermed gasztronómiai/marketing szempontból. Az eredményt írásban prezentálom feléd.
Miért pont az én véleményemre van szükséged?
- Több száz hazai és külföldi éttermet tanulmányoztam pályafutásom során.
- Én magam is főzők, tevékenyen részt veszek a gasztronómiában.
- Alapvetően a hétköznapi emberek szemével vizsgálódóm, de a gasztronómiában szerzett tapasztalataim miatt átlátok a felszínen.
- Több étterem fordult már hozzám tanácsért.
- Több hazai nagyvállalat gasztro megmozdulásában vettem már részt.
- A Gasztrozseni.hu több ezres olvasótáborának köszönhetően tisztában vagyok azzal, hogy milyen igényeket támasztanak a hétköznapi emberek egy étteremmel szemben.
- Tudásomat folyamatosan bővítem hazai és külföldi mentoraimtól.
Abban az esetben is fordulj hozzám bizalommal, amennyiben étterem nyitás előtt állsz, van egy jó ötleted és úgy érzed, hogy segítségre van szükséged.
Legutóbbi hozzászólások