Szeretem a mexikói konyhát, az alapanyagokat a fűszerezést, amit használnak. Ráadásul ez az étel nagyon hamar el is készül és a fagyasztóból, meg a spájzból minden alapanyag rendelkezésre áll. A chilis bab eredetileg darált marhahússal készül, de én nagyon szeretem vegyesen készíteni darált pulykahússal vagy csak pulykahússal. Így azért jóval könnyedebb fogás, mint eredeti verzióban.
[Tovább olvasom…]
Csirke fajitas, guacamoléval, teljes kiőrlésű tortillában
Guacamole, avokádókrém ahogy mi szeretjük
Nem is tudom mikor kóstoltam először ezt a zöldséget vagy gyümölcsöt. Igazából nehezen behatárolható milyen kategóriába is tartozik, de egy biztos, hogy a babérfélék családjába sorolják. Igen a babérfélékhez. Én is meglepődtem mikor megtudtam. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy nagyon finom és rettentően egészséges. Íze leginkább a dióra emlékeztet.
[Tovább olvasom…]
Legutóbbi hozzászólások