Imádom a halakat. Az édes vízi halakat épp úgy, mint a tengerekben, óceánokban élő halakat, vagy talán kicsit még jobban. Nálunk minden héten legalább egyszer kerül hal az asztalra. Hogy miért? Ez nem is kérdés, mivel a halak fogyasztása nagyon egészséges és ráadásul nagyon finomak is.
[Tovább olvasom…]
Pisztráng indiai fűszerekkel
Furcsán hangzik? India és a pisztráng alapesetben elég távol van egymástól, viszont egy kis fantáziával összehozható. Úgy szerettem volna elkészíteni a pisztrángot, ahogy eddig még nem, és véletlenül sem szerettem volna hagyományos ízeket kapni. Azért imádom az indiai konyhát, mert tele van különleges ízekkel, fűszerekkel, illatokkal.
[Tovább olvasom…]
Egészben sült, citromos, zöldfűszeres pisztráng
Ettél már pisztrángot? Szerintem ez az egyik legfinomabb ragadozó hal. Szivárványos bőrét sok apró pikkely borítja, leginkább a szivárványos pisztrángot lehet boltban kapni. A húsa finom omlós, egyáltalán nem zsíros, és ráadásul a szálkaszegény halak közé tartozik. Füstölt változata mennyei különlegesség.
Legutóbbi hozzászólások