Az avokádó csökkenti a magas vérnyomást, az érelmeszesedést, a koleszterinszintet valamint tartalmaz A, B1, B2, C és E vitamint. Hidegen kisajtolt olívaolajhoz hasonló olajából, bőrápolókat készítenek. Az oka annak, hogy itt olvashatsz róla, az nem más mint, hogy fűszerekkel megbolondítva isteni finom.
Csirke fajitas, guacamoléval, teljes kiőrlésű tortillában
Fetasajtos töltött avokádó
Én avokádó rajongó vagyok. Nem telhet el úgy egy hónap sem, hogy legalább kétszer ne készítenék avokádós ételt. Ez a könnyű kis harapnivaló kiváló köretként hús mellé vagy akár önmagában, főételként is fogyasztható.
[Tovább olvasom…]
Guacamole, avokádókrém ahogy mi szeretjük
Nem is tudom mikor kóstoltam először ezt a zöldséget vagy gyümölcsöt. Igazából nehezen behatárolható milyen kategóriába is tartozik, de egy biztos, hogy a babérfélék családjába sorolják. Igen a babérfélékhez. Én is meglepődtem mikor megtudtam. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy nagyon finom és rettentően egészséges. Íze leginkább a dióra emlékeztet.
[Tovább olvasom…]
Legutóbbi hozzászólások