Ezt a levest eheted hidegen, melegen, ahogy jól esik. Ráadásul nem kell hozzá órákat a konyhában állnod. A receptet a Chefparade-és Blogger főzésen készített kukorica krémleves ihlette. Nagyon ízlett az eredeti recept alapján készült leves is, de én szeretek kicsit több fűszert, használni, ezért elkészítettem a kukorica krémlevest, a saját ízlésemnek megfelelően.
[Tovább olvasom…]
Főzés szenvedéllyel
Nagyon örültem, amikor meghívást kaptam a Chefparade főzőiskolába, ahol együtt főzhettem néhány kiemelkedően színvonalas tevékenységet folytató gasztrobloggerrel, és a sajtó gasztronómia iránt érdeklődő képviselőivel. A menüsort Bereznay Tamás állította össze, aki a főzés során folyamatosan figyelemmel kísérte tevékenykedésünket. Annak apropóján gyűltünk össze, hogy főzzünk együtt egy finom menüt, kicsit megismerjük egymást és kipróbáljuk a Jar termékcsalád két új termékét.
[Tovább olvasom…]
Legutóbbi hozzászólások