Édeskés, fűszeres, pikáns. Így tudnám jellemezni ezt az ételt. Ha kedveled a különleges ízeket, akkor mindenképpen ajánlom figyelmedbe. Amellett, hogy sokféle íz keveredik benne, nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
[Tovább olvasom…]
Tojáskrém
Remélem Neked is kellemesen telt az ünnep és nem rontottad el a gyomrod a sok húsvéti finomsággal. Nálunk nagyon sok étel megmaradt, főleg a főtt tojásból van rengeteg. De, nehogy megund adok egy tippet, hogy mihez kezd vele. Én nagyon szeretem a tojáskrémet reggelire pirítóssal, de melegszendvics verzióban is kiváló.
Tojás saláta
Régi kedvencem ez az étel, nem telhet el húsvét nélküle. Az eredeti recept Anyukámtól van, melyen kicsit módosítottam, hogy megfeleljen a Gasztrozseni előírásoknak. Fogyaszthatod reggelire pirítóssal, vagy a sonka mellé. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Az eredeti recepthez majonéz is kell. Én ezt elhagytam, így megspóroltam legalább a kalória mennyiség felét.
Sonkás-snidlinges töltött tojás
Mindjárt itt a húsvét. Számomra a húsvét fogalma párosul a sonkával, a tojással és a friss zöld fűszerekkel. Ennek jegyében ezen a héten olyan ételek receptjét osztom meg Veled, amelyet az én családomban szinte hagyomány elkészíteni húsvétkor. Kezdetnek itt egy egyszerű, ám de annál finomabb recept. A töltött tojást vagy kaszinó tojást biztosan ismered.
Legutóbbi hozzászólások