Sokszor hallom, hogy nem lehet finom kenyeret kapni, mindegyik tele van adalékanyagokkal, vagy adott esetben azt sem tudjuk, hogy mivel, hiszen ha mondjuk egy hiper-, szupermarketben vásárolsz kenyeret, kenyérféleséget, ott bizony hiába is keresed a leírást arról, hogy mit tartalmaz. Éppen ezért én már teljesen áttértem arra, hogy én készítem magunknak a kenyeret.
Rozsos vekni
A szívem csücske a teljes kiőrlésű gabonából készült kenyér. Szeretném elérni azt, hogy tökéletes állagú „barna” kenyeret tudjak készíteni. Ez a kenyér már közelít hozzá, bár még nem 100%-osan teljes kiőrlésű. Viszont ha nem rajongsz a teljes kiőrlésű kenyerekért, de azért barátkoznál vele érdemes kipróbálnod, mert nagyon kellemes ízű, és nem túl tömör állagú.
[Tovább olvasom…]
Legutóbbi hozzászólások