Ennek a kis finomságnak a receptje nemrégiben bejárta az internetet minden verzióban, sima recept, videós recept, készült torta formában, szuflé formában. Ismerőseim is sorra készítették el, áradoztak róla, hogy milyen finom. Kaptam én is az alkalmon és beszeretem hozzá a mascarpone sajtot, viszont a recept szerinti fehércsokit a boltban hagytam.
Diós-csokis szuflé (felfújt)
Citrom szuflé (felfújt)
Elkapott a szuflé láz. Nem véletlenül, hiszen ez a finomság gyorsan elkészíthető, nincs nagy alapanyag és eszköz szükséglete. Nagy előnye a piskótákkal szemben, hogy a tészta térfogatát a felvert tojás mennyisége, és nem a liszt adja. Most egy citromos verziót készítettem el, ami édes és savanyú egyszerre. Nekem nagyon tetszik a két íz találkozása egy desszertben.
Legutóbbi hozzászólások