Amikor egy jó pizzára vágyunk, mindenkinek más-más pizza jelenik meg lelki szemei előtt. Ami az egyik legsarkalatosabb pont, az a tészta. Van, akinek a vastag kelt tészta jelenti a tökéletes pizzát, és van akinek a vékony ropogós tészta az eszményi pizza alap. Mi Párommal a vékony ropogós mellett tettük le a voksukat.
67 Étterem & Bistro Székesfehérvár
Mit vár el az átlag magyar ember egy étteremtől? Legyen ízletes az étel, lehetőleg akkora adag, hogy ne bírja elfogyasztani az egészet, és természetesen mindezt minél alacsonyabb áron. A kulináris élvezet nem fontos, hogy új ízekkel találkozzon az pedig tényleg igazán felesleges, hiszen a jól megszokott magyar ételeket keresi. Ennek nyilván megvan az oka. Főként talán az, hogy nem teheti meg mindenki, hogy étterembe járjon, és ha, mégis beruház rá, akkor a pénzéért jól szeretne lakni, és nem kulináris kalandozásokra vágyik.
Legutóbbi hozzászólások