Amikor egy jó pizzára vágyunk, mindenkinek más-más pizza jelenik meg lelki szemei előtt. Ami az egyik legsarkalatosabb pont, az a tészta. Van, akinek a vastag kelt tészta jelenti a tökéletes pizzát, és van akinek a vékony ropogós tészta az eszményi pizza alap. Mi Párommal a vékony ropogós mellett tettük le a voksukat.
Élesztőmentes pizza
Én elég ritkán készítek élesztős ételeket, éppen ezért a pizzához is sütőport használok. Mivel nálunk a vékony tésztás pizza a sláger, így a sütőporos verzió a legideálisabb, mert nem vastagszik meg a tészta úgy a sülés során, mint az élesztős tészta esetében. Ha Te is vékony tészta-sok feltét párti vagy, ez neked való lesz.
Platzhirsch Restaurant, ha Murauban járnál
A múlt hétvégén síelni voltunk Murauban. Ez a kedves kis város a szuper sípályája mellett tele van jobbnál, jobb éttermekkel. Szeretjük a tipikusan osztrák ételeket, mint például a májgombóc leves, az almás rétes vagy a császármorzsa, ezért első este egy olyan étteremben vacsoráztunk, ahol ezeket a helyi specialitásokat készítik. Utolsó este azonban találtunk egy pizzériát.
[Tovább olvasom…]
Legutóbbi hozzászólások