Egységben az erő, tarja a mondás, és mennyire így van. Egységben, csapatban együtt dolgozni, olyan feladatokat végrehajtani, amelyek egymásra épülnek, nem mindig könnyű, és zökkenőmentes, kivéve, ha a csapat tagjai egytől-egyig elszántak, elkötelezettek a feladat végrehajtását illetően, és ami hajtja őket az nem a kötelességtudat, hanem a szenvedély.
Fokhagymás-petrezselymes fekete kagyló
Az eredeti tervem az volt, hogy fokhagymás-fehérboros fekete kagylót fogok készíteni. Viszont olyan szép nagy fekete kagylókat kaptam, hogy változtattam az eredeti elképzelésemen, és kipróbáltam valami újat.
[Tovább olvasom…]
Lungo Mare Restaurant Zadar
Amikor külföldön járok, mindig igyekszem megkóstolni a helyi finomságokat. Egy tengerparti ország esetén engem mindig a tengeri herkentyűk érdekelnek, hiszen kik is tudnák jobban elkészíteni ezeket az ételeket, ha nem azok akik ott élik mindennapjaikat. Arról pedig nem is beszélve, hogy mindet frissen a legjobb enni, és itt bizony akadt friss tengeri finomság bőven.
[Tovább olvasom…]
Toscana ízei
Az idei nyaralásunk célpontja Olaszország, azon belül, Dél–Toscana volt. Méltán tartják talján föld egyik legszebb részének ezt a vidéket. Mindene megvan, hatalmas hegyei, lankás völgyei, gyönyörű homokos tengerpartja. A tenger kristálytiszta és rengeteg kincset rejt. És itt most nem az igazgyöngyöt rejtő kagylókra vagy a zsákmányolt aranyakkal elsüllyedt kalózhajókra gondolok.
[Tovább olvasom…]
Legutóbbi hozzászólások