Néha a munkahelyi étkezdében is lehet finom ételeket találni. A pikáns csirke például pont ilyen. Végtelenül egyszerűen elkészíthető, mégis nagyon ízletes, nem a megszokott hagyományos ízvilág. Végig gondoltam, hogy vajon, hogy készíthetik, és büszkén jelentem be, hogy sikerült reprodukálnom, sőt, megbolondítottam még egy kis zöld fűszerrel, és így lett tökéletes, szerintem, de döntsd el Te, hogy milyen lett.
[Tovább olvasom…]
Rakott cukkini
Rizottó után szabadon, itt a forradalmi újítás az árpaottó
Sejted mi az az árpaottó? Hát nagyjából ugyanaz, mint a rizottó, csak rizs helyett árpával készül. Ez az én gasztro fantáziám szüleménye. Egészségesebb, könnyebben emészthető és lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz. Az árpaottó gyorsan elkészíthető, tápláló és rengeteg íz variációban készíthető. Én most a klasszikus csirkemájas – zöldborsós verziót választottam.
Legutóbbi hozzászólások